Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönhetens gåta

Jag dyker efter skönhetens gåta, i djupa vatten
där svar blir begravda djupt ner i sanden.
Så som skatter eller ljus då ljus blir till pärlor av
sandkorn.

Molnfria dagar, strålande och fullbordande
tolkar dom vågornas brus och vindens sus,
dom viskar till mig, svaret du söker finns hos
dig när du lever, när du andas.

Jag dyker ner i okänt vatten för att försöka
förstå, medan allt detta talar om skönheten
och livets gåta.




Fri vers (Fri form) av Helena C.W.
Läst 325 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-11-19 21:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra framfört!
2014-11-20

    ej medlem längre
Ja, en gåta är livet å förbli för vi kan nog inte tränga in hos Gud!
2014-11-20

  ULJO
Mycket fint skrivet
2014-11-19

  axveronika
ah vilken fin
som en sång
2014-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Helena C.W.
Helena C.W.