Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med undantag av Arktis och Antarktis

du ser på mig
jag ryser
vintern har kommit
du fryser
smutsig snö ligger frusen längs vägen
i denna årstid är du fin
december med sin målmedvetenhet är trägen
den frusna snön ser ut som en sittande kanin
äntligen så har vi alla något att tala om
vädret står i centrum i hela landet
du berättade att en svala kom
för att vi båda skulle upprätthålla bandet
tillät vi den flyga vidare nästan som
att det var vi som bestämde över den
och inte tvärtom





Prosa av Carl R. Westerling
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-03 17:37



Bookmark and Share


    Tea Alex
Känns levande. Spännande och rofyllt, samtidigt. :)
2012-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling