Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ljusets sista andning

 

Jag stryker en viskning

över din spegelbild

jag drömmer våra minnen

levande igen

 

Jag ser det vackraste

runt varje nektars doft

jag känner en stilla suck

i ljusets sista andning.

 




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-03 19:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt fin!
2012-12-27

  Änglaögon
Så vackert och så skört...
2012-12-03

  Tarantaran
Så vackert..!
Suckar darrar
det om..litet..

2012-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP