Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett första stegs hedersbevisning

en vinterkväll med blåsvarta penseldrag på himmelen
du kysser mig
ett himlavalv smyckat med gnistrande stjärnor
jag låter dig
stjärnklarheten får tanken att snurra filosofisk
naken bli och snälla säg
filosofin vecklar ut sig till en bädd med kläder av rosenblad
bli ett med mig




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 224 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-12-03 20:30



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
En underbar dikt. Där din fina känsla får orden får en rytm som för dikten framåt.
2012-12-08

  Doptera
genialisk i sin enkelhet, jag gillar massor!
2012-12-05

  anits VIP
Fina rader
2012-12-04

  smultronbergen VIP
Gillar denna
vacker enkelhet
2012-12-04

    ej medlem längre
gillar!
2012-12-03

  Lena Själsöga Keijser
att vandra in i dina ordvävar
skänker upplevelser
penslar målar med finstämd inlevelse
liv

tack
2012-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling