Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick om menskopp

Det var en flicka som hette Linda
som var trött på sin gamla binda
där samlas blodet
från själva boet
praktiskt för de som vill bli påminda

När hon hörde ryktas om en menskopp
Så gjorde hon ett glädjehopp
fittan sa: nu blir jag gla'
låt samla upp en kvinnobriga'
att sprida det bästa för knopp och kropp




Bunden vers (Limerick) av Joanskij
Läst 355 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-04 13:59



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
ja vad vore livet utan en menskopp..nåja nu är jag ju för gammal :)men kan väl ändå hurra för en Hurra!!
2020-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Joanskij
Joanskij