Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den gula döden



Hur mycket jag än sockrar
Är citronen citron

Jag vill inte ha dess saft i mitt blod!

Men varje gång jag springer i nerförsbacke
Rullar den som i koppel efter





Och jag har aldrig varit bra med handbromsar.





Fri vers av Joanskij
Läst 632 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-27 23:20



Bookmark and Share


  Quasimodo
Härlig i dess mening och i undertoner !!
2008-05-27

    Bodil Sandberg
Härligt underfundigt och ger plats för eftertanke...tänker: ungefär som när man försöker släta över...t:ex sina egna eller andras stupiditet och det inte funkar...det onda som har bitit sig fast...och inte på några villkor går att göra mindre smärtsamt...så känns det här!!!
2007-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Joanskij
Joanskij