Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad skulle jag ge

Vad skulle jag ge

Vad skulle jag ge
För att hålla din hand igen

Vad skulle jag ge
För att kunna höra ditt skratt igen

Vad skulle jag ge
För att känna din doft igen

Vad skulle jag ge
För ett liv med dig

Mitt hjärta är redan ditt
Vad har jag kvar?




Fri vers av Jakob Drakros
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-04 14:31



Bookmark and Share


  Annika Persson
Job
2012-12-10

    Birgersdotter VIP
Svårt om nått man ville tar slut-men trots att man ej vill tro det så finns tillslut nya möjligheter där...
2012-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Jakob Drakros
Jakob Drakros