Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det innersta skyddar

glödvärmen
strålar fram
i skelettets delar
smärtbrinner
glödvärmen

ytterkanten
ger motstånd
mot inre tänkande
vass, avgränsad, räfflad yta
ytterkanten

gångjärnet
ger vika
mot det inre
öppnas, visas, monteras fram
järnsidan

kanten
ger svindel
sårar mot insidan
det innersta inuti skyddar
kanten




Fri vers av Inez L
Läst 153 gånger
Publicerad 2012-12-04 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L