Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lys upp

nystan
öppna upp
lys med ficklampan
drag fram och se
vad det är

inre
tag fram
centrera kring dig
låt dig synas nu
centrum

längtan
efter nytt
efter ny kraft
hållfastheten kan hjälpa mig
nå längtan




Fri vers av Inez L
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-04 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L