Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I minnet



Nya snöflingor
nästan som de
i minnet


Minnet av stranden
de vita dynerna
längs vintervägen


Snöyra
överdrivet som på film
men man köper det




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-05 12:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra - bra - bra
2012-12-05

    BetweenTheLines
nice twist å feel i stranden
2012-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP