Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill ha dig naken

jag kan din kropp
utantill

dina födelsemärken
dina brister
dina ömma punkter

dina rivmärken jag givit dig
är ett minne
som ska få dig att påminna dig
om mig.

förstår du inte?
medan du vill ha mig naken
vill jag ha allt.

kläder, naken.
bara du ger mig allt.

varje
sekund
minut
timme
dag.

bara jag får ha dig
för mig själv
och inte bara en dag i veckan.

hör du hur de låter?
som om jag vore din hora.

men du säger mig,
du betyder mycket
och jag vill att du blir min.

jag skämtar bort de.
kan inte se dig i ögonen
kan inte ge dig sanningen

jag kan inte ge dig något
medan hon ger dig allt

ser du inte, att de ska va vi?
de är vi som står skrivet i snön
du och jag blir vi.




Fri vers av ordknulleri
Läst 400 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-12-05 19:52



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du bör få allt
2013-02-08

  Engel
Kompromisslöst, obevekligt,
ofrånkomligt sant.
Skitbra!
2012-12-16

  katastrofromantiker
Det är det här med kravlöst sex va... funkar inte alltid lika bra i teorin som i praktiken.
Det har du lyckats fånga bra!
Tycker extra mycket om

förstår du inte?
medan du vill ha mig naken
vill jag ha allt.
2012-12-14

    Niclasdotter
Tycker om. Mycket.
2012-12-06

    Niclasdotter
Tycker om. Mycket.
2012-12-06
  > Nästa text
< Föregående

ordknulleri
ordknulleri