Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fantasi, från ingenstans

blandar mig jämt i färger som dansar bort mig
till en annan galax.
tills jag skapar min egna värld som ingen får inträde till

rött får mitt hjärta att stanna
medan
blått får hela min själ att blinka.
rosa & lila,
de känns som om ingen låter mig växa upp.
gul, känn dig ful,
grön, blanda tillsammans alla färger & gör en regnbåge
medan vitt är dina moln som bara flyter omkring
&
du lär försöka lista ut vad de ska föreställa.
tillsist kommer,
svart.
dra ett sträck över allt & göm dig förevigt.

kom ihåg att andas.
alla färger försöker få din själ att tappa andan.
tar dig med storm.
& där står du, med benen i behåll




Fri vers av ordknulleri
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-15 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ordknulleri
ordknulleri