Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söker där din kärlek

 

 

Ur hjärtats stumma slag

gråter tiden sina timmar

 

saknaden ser din skugga

under solens sista brand

 

mot ditt sista steg

vänder jag min längtan

 

och söker där din kärlek.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-05 20:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Otroligt fint om längtan - bravo min vän..
2012-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP