Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För eve och rosiga kinder


-

Han grät under en blomstrande hägg
som doftade större än huden
Den kärleken föll
under midnattsolen

En hand för att förlora och
en för att skymma dagen

Han saknade det tysta och tunga

-




Fri vers av Elin Brändström
Läst 264 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-05 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Brändström
Elin Brändström