Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gamla bibliotekskafet

Jag sitter på kafe
för att njuta av
möten
ord
doften av kaffe
och kramar
vid varje bord
närheten
på avstånd
som en interaktiv
scen
där jag sitter med
mina hörlurar
och skärm
avskärmad
och varm
inspektören
utan öron
och utan ord




Fri vers av Elin Brändström
Läst 368 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-02-10 14:13



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Så sorgligt men ack så vanligt,. tycker du fångar en situation med få hjälpmedel, fint!
2017-02-11

  Larz Gustafsson VIP
På vårt bibliotekscafé, Café Edbom i Gävle, har en gubbmaffia invaderat och ockuoperat stället.
Deras bittra gnällande hörs ständigt över hela lokalen och överröstar allt annat.
Sätter man sig där känner man sig som en högst ovälkommen främling.
Typiska SD-väljare.
2017-02-10

    ej medlem längre
Iaktagelse på ett underbart närvarande sätt.
Härliga bilder med härliga ord
2017-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Elin Brändström
Elin Brändström