Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillfällig törst

Små fingar som fingrar
och en hud har blivit kall
Denna älskade gamla hud av
kramar, saltstänk, kolkritor
är kall
Du fingrar
lilla älskade varma nystrukna hud
små fjädermjuka
Andetag mot min kind
utan ord
Du känner ännu inte till begreppet ord
som
Gammelmorfar

En liten skvalp i varje våg
mot klippan var han
saltstänk
som du och jag
och där ute
vandrar djupa hav
och strömmar
Vi är enbart
ett glas vatten, min son
en tillfällig törst




Fri vers av Elin Brändström
Läst 265 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-02-06 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Brändström
Elin Brändström