Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Villkorslöst

Du kokar
Yr och stormar
Välter, rasar, dånar
Störtar fram
-
Finns
-
Och under dina små tunna unga ögonlock vilar
planeter
himlar
regnet
solen
den varma jorden

Under ögonlock
finns endast ett sinne
ett organ
och
hela världens hav




Fri vers av Elin Brändström
Läst 312 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-07-28 00:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert, ömt och storslaget!
2017-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Elin Brändström
Elin Brändström