Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två tidlösa toner

Huvudet smälter
Över dina starka
Hjärtslag
Flammande slag
Flyktigt kryper isen
In under huden
Och jag vet
Att alltet
Och du
Tar slut
Bestämda slag
Det dundrade
Nuet

Och två

Tidlösa toner




Fri vers av Elin Brändström
Läst 369 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-27 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Brändström
Elin Brändström