Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Firar lite med att ni här på poeter har lyckats ha mig kvar här...


1 år






Individen stod i ett hem där han inte kände
sig hemma.
Blickarna hade en stor önskan om att Individen
skulle sluta leka med lyset och gå därifrån...
Nu var det så att Individen hade en kärlek för
blod särskilt när det var familjestämmings blod...
Dold talang var att rista in svin i männens panna
i tanke på individens Pappa.
Att sedan Strippa av kläderna på kvinnorna slika dom
på kinden, rista in osynlig ovanför brösten...
Nu till barnen krama om dom önska dom en trevlig helg..
Individen går ut med en befrielse och glädje på läpparna




Fri vers (Fri form) av JesperutanH
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-06 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JesperutanH
JesperutanH