Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tredje generationen



Hon bär bilder inom sig
av terror och mord
som flyter upp
i mardrömmar
på nätterna

tunga steg nedför trappan
till frukostbordet

vi lyssnar och förfasas
maktlösa inför det förflutna
och blodet som rinner
genom generationer

hennes mormors kropp
är som en betongmur
kall och alldeles hård




Fri vers av Rachel Roth
Läst 312 gånger
Publicerad 2006-02-16 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth