Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina ord i dina händer

 

Får jag lägga mina ord

i dina händer

jag längtar min jord

för varje dag jag vänder

 

Jag skriver om kärlek

hur den tar mig hän

jag skriver om svek

över en förlorad vän

 

Jag blir dyster och ack så svag

om inte fantasin tar i

och gör att diktens mörka jag

blir ett vinnande parti

 

Än löper tanken sin väg

än njuter pennan sin poäng

än bjuder stigen mitt steg

mot kärleksdoftens äng 

 

Jag hoppas och måste ju tro

att skriften hittar åter

till trygghetsskapat bo

och torkar tårar som jag gråter.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-07 17:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner mycket vemod i dina ord...och en saknad.
2012-12-07

  ResenärGenomLivet VIP
Känner känslan i det du skriver...
2012-12-07

    ej medlem längre
Dina ord når fram och din röst hörs....som en vacker längtan.
2012-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP