Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vackra druva

du fruktiga druva
i mig falla
för att ruva
för en för alla
ska du stiga
till det varma från kalla
få dom tysta att kriga
mot sin snuva
aldrig mera tiga
ingen ska mot tystheten kuva
sina ryggar
du vackra druva





Prosa av Carl R. Westerling
Läst 198 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-12-07 20:43



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Du lämnar spår och det tycker jag om.
Bugar.....nä ja är ju tant, så jag niger :)
2012-12-23

  hansensson
Som en Bellmansk epistel. Bra.
2012-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling