Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Funderade lite på hur Shakespeare skulle låta om vore han en Svenne Svensson i joggingdress och träskor. Ungefär såhär tror jag!


Shakespeare goes Svenne Svensson!



Kan jag jämföra dig med en lördag på krogen?
Du är ju så mycket mer än så

Nej mer som en blöt kväll på logen
Där dansbanden spelar som få

I nattens hetta gör du mig galen
Och helt utan kontroll

Jag mister helt moralen
När jag har dig inom räckhåll

Men trots att vi är pilska
Och vinet slagit till

Ska jag inte med dig trilska
Om du vill ta en bira till

För så länge det finns lust finns det tid
Att förlusta oss på drycker som får tiden att stå still




Fri vers av Tovan_
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-07 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tovan_
Tovan_