Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu lägger pennan sin stillhet

 

Skriver mina tankar rena

avslutar bruten mening

binder sammanhangets frid

under oklarhetens sken

 

Orden har dröjt sin väg

uppför klippans brant

innebörden har funnit

sin härd

 

Nu lägger pennan sin stillhet

längs med arkets vita lilja

släcker sin glödande spets

ut ur återstoden.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-08 17:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Håller med Ginger...
2012-12-10

    ej medlem längre
Måtte din hand fatta pennan och glöda snart igen.
2012-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP