Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det sägs att det bränner brinner brann

en väg som ett streck
pekande på det som aldrig längre står
det outsagda men ack så förutsägbara

taket
det röda
aldrig sinande som ett stopp fast ändå inte
nonstop
de gröna är godast

nuförtiden är färger utbytta till ljus
olika slags ljus
och bokstäver, tecken
strecken

kommer igen

transport, t-bana, tampong och tarmsköljning
alla har de någonting gemensamt

inte ens nunnorna springer över längre

men jag återvänder alltid
till gränderna
ränderna
strecken
tecken

spiralformade vandrande preventivmedel
på två ben
och likt förbannat blir det röda rosa
när det blandas med vitt

det kommer jag aldrig acceptera




Fri vers (Fri form) av Sanningsägaren VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-08 23:06



Bookmark and Share


  Robert Jonsson VIP
Mycket godis här, snurrande polkagrisar som vamt klipps av med ett
det kommer jag aldrig acceptera, gillar verkligen den raden..
2012-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP