Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinge all

Du vet… när det gör så jävla ont
inte ens svalorna kan överrösta

då allt är försent och inget, inget finns kvar

att säga
göra

det är då, just då
jag behöver dig så satans mycket

men för att kunna känna kärheten, tryggleken
(ja, du vet vad jag menar)

måste det finnas
luft att andas, år att ses och dagar
att längta

efter något
(någon)

som kan lindra, lindra livet
hålla andan och handen

som slår

inte bara mig
utan slår ut

innan

det gör så jävla ont




Prosa av Sanningsägaren VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-05-28 23:19



Bookmark and Share


  cilax VIP
fin
2023-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP