Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dammar av lite


och min fjädrande gång beror inte på att jag använder spiral

 

jag vacklar

fram och tillbaka
fram och tillbaka

slår i
stöter
mig
inte med andra
men emot

dig

och det vi befinner oss i

en slags haltande tillbaka
gång till något
som alltid varit

din akilleshäl

jag vet att jag kan krossa dig
genom att möta din blick

därför blundar jag
för det mesta

och alltid när du går

igen

 

men av de 28 benen i foten

så är det bara det ena
jag står på ibland

det vill säga

när jag inte går

 

för långt

 

ifrån

att älska

dig

©2023




Prosa av Sanningsägaren VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-05-26 00:01



Bookmark and Share


  Minkki VIP
en roman i diktform
2023-05-26

  lodjuret/seglare VIP
Fyndigt skriven text, det går att läsa in litet av varje i. Inpirrerande.
2023-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP