Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


i hans ögon

tunt tyg
skyler ej småflicksbröst 


var det så han tänkte

när hon blev kvinna

i hans ögon 

 

 

vid tio års ålder 




Prosa av Sanningsägaren VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-02-07 00:34



Bookmark and Share


  cilax VIP
bra denna
2022-06-02

  lodjuret/seglare VIP
Människor kan bära sig åt litet hur som helst och sedan skylla sina beteenden 'men jag var ju full'...
2022-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP