Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

temperadu, tur för mig



när det trycker på de rätta punkterna
då det snackas om glid
före
för det första
före
något helt annat

väger vi än en gång
för och emot
in och ut
fram och tillbaka

våra ord är våra
guldvågen är onödig
men graderna oändligt viktiga
nästan som en slags hetta där med

mellan oss

friktion med en doft av en bränd dåtid

det är nu jag vill, vill du?

resan är inte målet i det här fallet
jag föll redan för längesedan
men tog mig upp

och du, en sak till


jag är vallningsfri




Fri vers (Fri form) av Sanningsägaren VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-09 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP