Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där skuggorna vandrar mot gryningsljuset.

 

Om jag följer morgondagens sol

Om jag följer tanken och vägen som leder

Där kärleken kommer i kärlekens ömma tår

 

Dit jag leds är bort från kyla bort från pol

Bort från tanke behäft och stor av ensam reder

Där kommer kärleken med öppna vener, givna sår

 

Jag följer, för mina om är tro

Min tro är stor i kärlek

Med den jag älskar

 

Mitt val är bestämt och valt i ro

Av varma tankar i lek

För dig, jag älskar

 

Farväl du gamla, och välkomen på nytt

 




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 753 gånger
Publicerad 2006-02-16 19:14



Bookmark and Share


  Laijza
Underbart! Innehåll, flyt...känslan blev stark hos mig....tack, vännen!!
2006-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön