Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur dimmans sista strå

 

Under trädens paternoster

finns inget ljus att tända

inga ord att viska

ingen lycka att vända

 

Längtan ser inga gränser

inga hinder på dess väg

har kärlekens ilska

någonsin visat sig för dig

 

Hoppet suger saften

ur dimmans sista strå

bak horisontens ovisshet

kanske lyckan finns att få.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-11 17:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ord som känns tunga, intensiva och fulla av lust och längtan...
2012-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP