Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mord för kärlek




Jag slår med blodiga nävar.
Mot betongens hårda väggar.
Kärleken fick sin chans.
Tappa all balans.
Hon låg med han.
Stampade i takt me åskans
trummor mot hans ansikte.
Tog sikte med en pistol.
När blixten slog ner så var det
då han dog.
Hon som sa att hon inte förstod.
Sittter inne för ett kärleks mord.




Fri vers (Fri form) av JesperutanH
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-11 21:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
eros
2012-12-11
  > Nästa text
< Föregående

JesperutanH
JesperutanH