Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~jul~

Stjärnor glimmar på himlarund
Landar i barnaögon en kort stund

så kort stund en barndom är
med känsla och minnen som sedan fram oss bär

som vuxen hoppfull jag mot himlen spanar
en känsla av stjärnglans en kort stund anar




Fri vers (Fri form) av ~alruna~
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-12 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~