Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skuggan av en tragedi






någon hade hoppat
vid Skanstulls T-bana

vi andra fick åka
ersättningsbuss
i två våningar

med tv-skärmar
som visade
färdvägen
över Skanstullsbron

flera var uppsluppna
av allt det nya

på väg hem

något hade hänt




Fri vers av Rachel Roth
Läst 321 gånger
Publicerad 2006-02-17 10:50



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Bra titel och bra berättelse...annorlunda....frammanar massor av bilder
2006-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth