Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

otro




jag hatar fittan philipsson - men det gör fucking ont

 

vi skulle åldras tillsammans

och du frotterade fast dina ord

med lögnlim

 

jag som trodde sanningen var orden

såg inte

mytomandjävulens apati

bakom  världsvan fasad 

 

sen snoddes du in

och zickzackzappade mellan frihetskanalerna

 tills du drunknade

 

flopp 




Fri vers av sol
Läst 524 gånger
Publicerad 2006-03-03 09:43



Bookmark and Share


  frig
rak och förbannat snyggt skrivet.
Du hade mig redan vid titeln (så bra) och texten följde i precis samma spår!
2006-03-16

  Last Word Spoken
*Tell me lies sweet little lies*

no more broken hearts

your better off apart

mm nu har du allt markerat
tydligt och ja, inte bra med lögner..

men sol, älskling bara så du vet

*sweet little lies, de kan du få från mig,
om du skulle längta efter dem, finns en
charm i dem ock, bara de är romantiska*
2006-03-03

    Allan_i_Dalen
spottar en treo i fejset på henne och drämmer till med mikrofonstativet,
agression babe!
2006-03-03

  Ulf Popeno
Otro - där tro aldrig fanns
bara hård klarlack och glans
ingen kan se det som finns bakom
i alla fall inget man tycker om
2006-03-03

  Daniel_78 VIP
ja jag gillar detta också, har faktiskt längtat lite efter lite attitydtexter från dig, eller ja, iallfall kände jag det nu, efter att ha läst.. tack för denna en fredagmorgon..
2006-03-03

  Dan Linder
vidrigt gjort, stark text av dig.
2006-03-03
  > Nästa text
< Föregående

sol
sol