Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vet ni vad beröringsöverkänslighet är...


jag delar med mig...

 

det är det värsta

beröringen

den minsta

är den värsta

 

något rör vid huden

illningen tänds i muskelmassan

spiralblixtrar genom musklerna

längs nervbanan

 

tårarna tränger sig  fram

skriket stannar i skräcken 

 

skadad

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-13 00:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
känns
2012-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP