Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andas -stanna upp

när allt bara snurrat på

då du tassat på tå för att ej snubbla över

allt kaos

då är det dags

stanna upp

ta det lugnare

reflektera över vad du faktiskt har i livet

inte sträva

leta efter

allt du inte må ha

va stilla

villa dig ej bort

fort iväg till nästa sak

våga vara nu och här

inte här och där

far ej runt som en yr virrpanna

åk ej kana på hal is

innan du säker är

där på din plats i livet

när allt bara snurrar på

då är det skönt att tillåta

sig själv

stopp

 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-13 22:13



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert berörande och mycket
tänkvärt skaldat
2012-12-17

  Lars Hedlin
VAckert skrivet
2012-12-14
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77