Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I hettans parnass

 

Under evigt ljus

i hettans parnass,

dansar vi

tätt tillsammans

en tango av lust,

sprungen ur

längtan till varandra.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-14 18:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den var fin...
2012-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP