Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.. ..

Den kan få dig berusad
få dig att tappa all sans och lämna dig dömd under din egna vilja

Den kan testa dina styrkor och dess gränser
lämna dig tömd och omgiven av din egna svaghet

Den kan genomskåda allt vad du är och var du står
slita och tära
Den kan få dig att förtjäna vad du får, och hatet livnära

Den kan få dig att sluta hoppas och be, om en ny chans
Den kan få dig att bli trött på livets dans

Den kan ge dig allt vad du kan få
ta ifrån dig allt vad du har

Kärleken.. .. .. ..




Fri vers av iennie
Läst 325 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-14 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iennie
iennie