Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöyrans morgon

Och kaffet kan vara
vitt som snö
sött som fingrar

och en morgon kan vara
en annan dag

när tiden sätter sig
i pläden vid elden

och tänker
på varma vantar




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-12-15 08:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint!
Fastnar särskilt för
"Och en morgon kan vara
en annan dag"
2012-12-16

  Minkki VIP
NÅ VOJ ELÄNDE! inget skrev jag, och iväg for kommentaren... hur går sånt till?
Texten är kul, får mig på gott humör när jag ser tiden sitta i pläden vid elden...
2012-12-16

  Minkki VIP

2012-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP