Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekshopp och tro

 

Stjärnklarhetens stråle

träffar hjärtats slag

med nebulosans klara färger

målar tankarna min dag

 

Jag hänger våra bilder

i arkadens ljushet gjord

som plockat livets goda

från palettens smörgåsbord

 

I ängslan vilar stillhet

i längtan finns den ro

som fylld av ljusets låga

finner kärlekshopp och tro.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-15 17:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ord som andas hopp och tro i en skön mjuk ton.
2012-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP