Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling vänta.

Jag är så himla trött.
Och jag klarar inte mer.
Förlåt..
Hör inte av dig.




Fri vers (Fri form) av taklampa
Läst 182 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-15 18:35



Bookmark and Share


  annalena VIP
Underbar o desperat i samma andetag..
Fint
2012-12-19

    Niclasdotter
Jag tycker om motsägelseheten i titeln och verkets sista mening.
Vackert!
2012-12-18

    ej medlem längre
Ho

honey

honest


honestly.
2012-12-15
  > Nästa text
< Föregående

taklampa
taklampa