Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

365 dagar.

Idag är dagen då jag förlorade en bit av mig själv.
Idag är även dagen då jag tänkt överraska dig i korridoren med en löftesring.
Jag hade valt ring och skulle boka biljetter två dagar innan men allting gick åt helvete och sen dess har nog allt annat gått åt helvete med.
Och du firar snart ett år ihop med din pojkvän.
Haha, jag vet inte vart jag vill ta vägen när jag kommer på det. Vart som helst förutom i min kropp iallafall.

Även fast jag visste att jag var allt du inte ville ha så gör det fortfarande ont när jag vaknar mitt i natten och gråter för att du inte ligger bredvid.
men jag är glad att du hittat rätt, glad för att en av oss hittat något alls.




Fri vers (Fri form) av taklampa
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-05 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

taklampa
taklampa