Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska är att förlora.

Att älska dig var inte tortyr.
Att förlora dig gjorde inte ont.
Att se dig förlora dig själv när du älskade mig var däremot den värsta tortyr jag någonsin behövt genomlida.




Fri vers (Fri form) av taklampa
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-18 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

taklampa
taklampa