Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det lät helt fel.

När du sa orden så skar dom igenom luften som en varm kniv genom smör.
Jag förväntade mig att hela min värld skulle vändas uppochner.
Jag förväntade mig fjärilar i magen och luft i huvudet.
Istället hörde jag ord som lät fel när dom inte sades i hennes röst.
Jag hörde ord som skar genom luften som naglar på en svarttavla.
Jag stängde av och stängde ute.
Tänk om tänk rätt.
Sluta göra samma misstag.




Fri vers (Fri form) av taklampa
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-22 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

taklampa
taklampa