Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredag

skratta
kramas
kyss läppar som smakar vodka
ligg
gråt när hon somnat, gråt när hon somnat, gråt när hon somnat.
hejdå, kul att träffas
känn inget, känn allt.
Mera vin
tårar
trösta vännen som numera bara hör av sig när hon är ledsen
gråt mer
trösta syster
slut på tårar
slag mot dörren som ekar i den öronbedövande tystnaden
blodiga händer
Skrik som aldrig riktigt når fram
sluta bete dig som en jävla fjant, res på dig och drick upp resten av flaskan, sista klunken kvar
spy upp dina känslor
ingen bryr sig
sms
svara kort
fingrarna i halsen
vågen visar framgång
fortsätt tills du kan se din revben, du har gjort det förut, gör det igen.




Fri vers (Fri form) av taklampa
Läst 295 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-23 21:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du är enorm i ditt skrivande, du fångar !
2013-08-23

    ej medlem längre
Om unga är så, hur kan äldre va bättre?
2013-08-23
  > Nästa text
< Föregående

taklampa
taklampa