Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mobbad



den osynliga

färglös och utan konturer

andades ljudlöst och flämtande

allt för att ingen skulle se

hur rädd och osäker hon var

tacksamt offer för mobbarna



de pekade finger, viskade bakom hennes rygg

knuffade och skrattade åt henne

slet henne i håret, satte krokben för henne

spottade åt henne, fick henne att gråta

gjorde allt för att plåga henne




hon blev vuxen

men blev aldrig en hel människa

hennes själ var skadad och skör

hennes liv blev en kamp

för att överleva

varje dag hoppas hon

att en dag bli hel

att känna livsglädje igen







Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 439 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-15 19:04



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
När tryggheten får sig en knuff, finner vi strategier för att överleva. Kanske är dessa aldrig riktigt funkis, ett onödigt pris satt på en skolgårds väsen. Att ingen såg, ingen förstod utan vi gjorde det till något annat. Det blev ett dubbelfel av vuxenvärlden då. En text som gläntar på något nytt.
2012-12-15

    ej medlem längre
det är inte lätt
2012-12-15

  Larz Gustafsson VIP
De där fega svinen fattar inte vad de ställer till.
2012-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP