Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
foto:tk.


välbehag...

 

när förändringar krävs

då finner tanken kraft

i  minnets djup


att ta till den styrkan

ger ett välbehag

och morgonen väcker livsviljan


och tingens ljus

tar med verklighetens stunder

mot nya fina mål

 

 

(c) tk.


 




Fri vers av thyra
Läst 336 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-12-15 19:04



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Så välskrivet och djupt.
2012-12-19

    hver
Lífið er ljós viljans
lifandi von.
Hugans djúpi kraftur
kallar á að skiljan.
Morgunsins fegurð
feginn fagna.
Þegar ljós lýsir
veginn þinn heim,
falla stjörnur
feimnar á grund.
Ljósar stundir
bjartar grundir
fegurðin fangar
þig ein.


mvh gufa
2012-12-16

  Lars Hedlin
JA mycket fint!
2012-12-16

  Christine Sabel
Yes! Klara klirrande kloka ord
2012-12-15

    ej medlem längre
Så positivt-så vackert!
2012-12-15

    ADI Nehlin
fina kloka ord
2012-12-15

  Ulf D VIP
Stor spännvidd här med en behagligt text som illustreras med en vindfälla. Stormen bakom anas, häftigt.
2012-12-15

    ej medlem längre
Så sant!
2012-12-15
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra