Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

änglar finns

jag har slutat
hoppas
slutat tro

tro på delaktighet
med andra
med livets puls

stilla musik
tända ljus

sitter i soffan
med datorn i mitt knä

på var sin sida om mig
tryggt mina skyddsänglar sover

två vita amstaff
all kärlek de ger
inga krav inga förväntningar

bara vara
där jag är.




Prosa av Desire'e
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-16 11:26



Bookmark and Share


  kråkan VIP
ja dom är bäst dom där ängladjuren:)
2013-01-13

  Lars Hedlin
Vackert och fint skaldat!
2012-12-16

  LenaJohansson VIP
fint med hundkärlek
2012-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e