Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet ingenting

det är fläckar under dig tingeling
du är lagd på is gröna fé
ditt skal smälter ska du se
och du minns ingenting
vingarna dina är begravda
under det segel vi brände
för att sprida ut i havet
helheten av din dåtida atmosfär
gråter över den minsta förlorade biten någonsin
du lever för evigt
för att du vet ingenting




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 301 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-16 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling